Den säljande organisationen

  • Studiestart: Löpande
  • Studieort: Linköping
Stängd

Kontaktformulär

Kursen vänder sig till alla i företaget eller organisationen utom just säljarna!

Information

Tanken är att alla som möter kunder på något sätt skall kunna grunderna i hur man möter människor på ett säljande sätt. Oavsett om man jobbar i receptionen, som hantverkare, inom kundtjänst eller ekonomi representerar man företaget och bidrar till att sprida både positiva eller i värsta fall negativa signaler.
En annan aspekt är att hela organisationen lär sig tala samma språk när det gäller försäljning och marknadsföring och kan således stötta upp och ge professionell support till dem som arbetar på fältet.
Vi går igenom grundläggande säljpsykologi, argumentationsteknik, avslutsmetoder, frågetekniker, modeller för behovsanalys, mm.
Kursen ger en mängd praktiskt användbar kunskap och är tänkt att inspirera hela organisationen till att satsa mer på kundvård, försäljning och merförsäljning.

 

Antal deltagare

Minst 6 högst 12

Utbildningens syfte

Att ge alla anställda grundkunskap i försäljningsteknik och kundvård och därmed vässa hela organisationen, öka omsättningen och skapa en tydligare och positiv bild av företaget bland befintliga och potentiella kunder.

Metod

Föreläsningar som förmedlar kunskap, seminarier där företagets arbetssätt och mål diskuteras, workshop där konkreta situationer diskuteras och dokumenteras.

Målgrupp

Alla inom företaget, både anställda eller ideellt arbetande förutom de som direkt arbetar med försäljning och marknadsföring. Ledningen är välkommen att vara med.

Omfång – tidsplan
7 tillfällen – varje tillfälle innebär 2 effektiva arbetstimmar med en kort fikapaus emellan.

Kontaktformulär